+31 (0) 6 29 400 560 patricia@patricepromotions.nl

Textiel en werkschoenen

Representatieve kleding voor uw werknemers, promotors of verkopers ...

Op zoek naar mooie bedrijfskleding?

Patrice – Business Gifts & More levert allerlei soorten textiel in diverse kleuren(combinaties). Voor elke gelegenheid. En altijd de beste kwaliteit binnen uw budget.

Kennismaken?

Kom eens inspiratie opdoen in mijn showroom

Textiel en Werkschoenen

Bedrijfskleding

T-shirts, sweaters, doorwerkjassen- en broeken, polo’s, bodywarmers, sloven, schorten en nog veel meer. Met de bedrijfskleding uit het aanbod van Patrice – Business Gifts & More zien uw medewerkers er niet alleen netjes uit, ze vormen zo ook een welverzorgd visitekaartje voor uw bedrijf!

Gecertificeerde werkkleding

In een aantal beroepen moet werkkleding niet tegen een stootje, maar tegen een flinke beuk kunnen. Patrice – Business Gifts & More levert daarom ook gecertificeerde werkkleding. Deze werkkleding is voorzien van een certificaat dat de zuurbestendigheid, brandvertragende werking en/of de water- en windbestendigheid van de textiel garandeert. Daarnaast kunt u bij Patrice – Business Gifts & More terecht voor veiligheidshelmen, -hesjes, -brillen, –schoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen.

Sportkleding

In het kader van teambuilding samen met uw medewerkers aan het trainen voor een sportevenement? Of wilt u met uw (verkoop)team als een eenheid naar buiten treden? Bijvoorbeeld op een dag dat u klanten ontvangt? Patrice – Business Gifts & More heeft voor elke activiteit de juiste (sport)kleding. Van sneldrogende shirts en sportbroekjes tot softshelljacks en volledige trainingspakken. Op de kleding kan uiteraard uw eigen logo, maar ook de namen van uw teamgenoten worden gezet.

Textiel en Werkschoenen
Textiel en Werkschoenen

Interesse?

Op zoek naar hoogwaardige bedrijfskleding en textiel? Laat u eens vrijblijvend inspireren.