+31 (0) 6 29 400 560 patricia@patricepromotions.nl

Over Patrice – Business Gifts & More

Wat is ons verhaal, waar staan wij voor, en op welke manier kunnen wij u helpen?

 

Patricia Haringa, directrice van Patrice Business Gifts & More:

“Als ik met een klant in gesprek ben, gaat het bij mij meteen borrelen”

Omdat ze het zo ontzettend leuk vindt om te doen. En omdat ze het een sport vindt om de juiste geschenken voor haar klanten en hun relaties te vinden en óók nog eens binnen het budget te blijven. Plus natuurlijk de tevreden klanten die dat oplevert. Die optelsom maakt dat Patricia Haringa elke dag fluitend aan de slag gaat. Bovendien maken die passie en dat enthousiasme van haar bedrijf – Patrice – Business Gifts & More – hét adres voor al uw relatiegeschenken. En meer!

Over Patrice Promotions - Business Gifts & More

Patricia Haringa is het gezicht achter Patrice – Business Gifts & More. Na enkele jaren bij een van de grootste bedrijven in relatiegeschenken in Nederland op de financiële administratie te hebben gewerkt, rolde Patricia bij toeval de verkoopafdeling van de organisatie in. “Het bedrijf had een tak voor de verkoop van zijden shawls en stropdassen uit het Verre Oosten opgezet. Mijn baas vroeg me of ik soms zin had om dat op te pakken. Daar had ik wel oren naar.” Na een aantal jaar had Patricia van het bedrijfsonderdeel een groot succes gemaakt. “Net op dat moment wilde het bedrijf een andere kant inslaan en de ‘zijden’ tak afstoten, omdat het geen deel uitmaakte van de corebusiness. In goed overleg met mijn werkgever heb ik dat bedrijfsonderdeel overgenomen en ben er zelfstandig mee verder gegaan. Dat was de basis voor Patrice Business Gifts & More.”

Borrelen

Het mooiste aan haar bedrijf vindt Patricia het contact met de klanten. “Het is zó leuk om langs te gaan bij een klant, daar de sfeer te proeven en mee te denken over het relatiegeschenk. Als ik met een klant in gesprek ben over zijn wensen, gaat het bij mij meteen borrelen. Dan blader ik in gedachten al door catalogi en zie ik meteen weer voor me wat ik in etalages en op beurzen zag. Vervolgens kan ik de keer daarop bij mijn klant binnenstappen met een mooie selectie van producten. Items waar de ontvanger wat aan heeft, die allemaal passen binnen zijn budget en waaruit hij dus eigenlijk alleen nog maar hoeft te kiezen!”

Interesse?

Opzoek naar een echt uniek relatiegeschenk? Laat u eens vrijblijvend inspireren.